▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Տնային պայմաններում պաղպաղակ պատրաստելու հեշտ և համեղ տարբերակ

Տնային պայմաններում տվյալ համեղ պաղպաղակը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է 3 գդալ լուծվող սուրճ, կես խտացրած կաթ ու 600 մլ յուղոտ սերուցք:

Նախ՝ լուծվող սուրը մի քանի ճաշի գդալով հարկավոր է խառնել, ապա ավելացնել խտացրած կաթը: Լավ հարելուց հետո պետք է ավելացնել սերուցքը, ապա ստացված զանգվածը դնել սառնարանում: Մի քանի ժամ անց արդեն կարող եք վայելել պաղպաղակը:

 

Վերահրապարակումներում` մտքերն ու ինֆորմացիան կարող են չհամընկնել խմբագրության տեսակետի հետ: Ձեր տեսակետը կամ հերքումը կարող եք ուղարկել info@asekose.am-ին
Բլոգ ավելին