Time-ը ի մի է բերել 11 ուտելիքներ ու սննդային միջոցներ, որոնցից մարդ ոչ միայն չի կշտանում, այլև ընդհակառակը` է՛լ ավելի շատ քաղց է զգում:
Այդ մթերքների թվում են`
Սպիտակ հացը, որը միայն գիրանալուն է նպաստում:
Հյութերը, այսպես կոչված, «առողջ» հյութերը, որոնք իրականում պարունակում են ոչ թե մեր սիրելի մրգերը, այլ դրանց շաքարային կողմը: Մի բաժակ հյութը ավելի շուտ արյան շաքարը կբարձրացնի, քան քաղցը կհագեցնի:
Աղի ուտեստները, ինչպիսիք են չիպսը, աղի բոկեղը («կրենդել»)
«Արագ սննդի» խորտիկները, քանի որ առհասարակ արագ սնունդը ստեղծվում է այնպես, որ ճարպերը լցնեն աղիքները, իսկ ախորժակի վերահսկման համար անհրաժեշտ նյութերի արտադրությունը խոչընդոտվում է:
Ալկոհոլը, որը, ըստ աղբյուրի, նվազեցնում է առողջ սնունդ սպառելու մտադրությունը:
Սպիտակ պաստան, որը ի վերջո նպաստում է արյան շաքարի նվազմանը և հանգեցնում բկլիկության:
Նատրիումի գլուտամատը, որը սնունդարտադրողները օգտագործում են որպես սննդային հավելում: Հատկապես շատ է ավելացվում չինական խոհանոցի ուտեստների մեջ, ինչպես նաև` սուպերում, գարեջրում ու պաղպաղակում:
Սուշիի ռոլերը. սուշիի դեպքում մարդ միշտ ավելի շատ բրինձ է ուտում, քան ձկնեղեն:
Արհեստական քաղցրացուցիչները, որոնք խաբում են մեր ուղեղին, իսկ մեզ ստիպում օրվա ընթացքում ավելի շատ քաղցրեղեն օգտագործել:
Հացահատիկային փաթիլները, որոնք նախատեսված են երեխաների համար:
Պիցցան, որի բաղադրության հիմնական տարրերը «խաբում են» քաղցը կարգավորող ուղեղի կենտրոնները:
Պարզվում է կան ուտելիքներ, որոնք սաստկացնում են քաղցը: Time-ը առանձնացրել է դրանցից 11-ը:
Այդ մթերքների թվում են`
Սպիտակ հացը, որը միայն գիրանալուն է նպաստում:
Հյութերը, այսպես կոչված, «առողջ» հյութերը, որոնք իրականում պարունակում են ոչ թե մեր սիրելի մրգերը, այլ դրանց շաքարային կողմը: Մի բաժակ հյութը ավելի շուտ արյան շաքարը կբարձրացնի, քան քաղցը կհագեցնի:
Աղի ուտեստները, ինչպիսիք են չիպսը, աղի բոկեղը («կրենդել»)
«Արագ սննդի» խորտիկները, քանի որ առհասարակ արագ սնունդը ստեղծվում է այնպես, որ ճարպերը լցնեն աղիքները, իսկ ախորժակի վերահսկման համար անհրաժեշտ նյութերի արտադրությունը խոչընդոտվում է:
Ալկոհոլը, որը, ըստ աղբյուրի, նվազեցնում է առողջ սնունդ սպառելու մտադրությունը:
Սպիտակ պաստան, որը ի վերջո նպաստում է արյան շաքարի նվազմանը և հանգեցնում բկլիկության:
Նատրիումի գլուտամատը, որը սնունդարտադրողները օգտագործում են որպես սննդային հավելում: Հատկապես շատ է ավելացվում չինական խոհանոցի ուտեստների մեջ, ինչպես նաև` սուպերում, գարեջրում ու պաղպաղակում:
Սուշիի ռոլերը. սուշիի դեպքում մարդ միշտ ավելի շատ բրինձ է ուտում, քան ձկնեղեն:
Արհեստական քաղցրացուցիչները, որոնք խաբում են մեր ուղեղին, իսկ մեզ ստիպում օրվա ընթացքում ավելի շատ քաղցրեղեն օգտագործել:
Հացահատիկային փաթիլները, որոնք նախատեսված են երեխաների համար:
Պիցցան, որի բաղադրության հիմնական տարրերը «խաբում են» քաղցը կարգավորող ուղեղի կենտրոնները: