▲ Դեպի վեր

ՎԵՐՋԻՆ ԼՈւՐԵՐԸ

Որոշեցի՝ գնամ հանձնվեմ, բայց չհասցրի, ինձ բռնեցին. Մովսես Նիկողոսյանը՝ բանտարկվելու մասին

Ամբողջ կյանքս չեմ դնելու նրա վրա, որ բացատրեմ, մեկ է՝վերջում ում ոնց պետք է, մնալու է իր կարծիքին.Կարեն Արայան

Ո՞ր մի գայլին դիմանանք, չարիքը պատել է մեզ. Դանիել Երաժիշտ

Երևանցիները՝ Շուշան Պետրոսյանի, Ձախ Հարութի, Սիրուշոյի և մյուսների մասին

Ինչպես պատրաստել սմբուկն ու բիբարը Չեդեր պանրով



2016-12-01 10:48:00

Kitchube (խոհանոց) յութուբյան ալիքը, Asekose.am-ի և Նավավար ձկնալի ըմպելարանի հետ այս անգամ առաջարկում է ծանոթանալ, թե ինչպես են պատրաստում սմբուկն ու բիբարը Չեդեր պանրով:

Հավելենք,  որ նրանք, ովքեր հետաքրքրված են յուրահատուկ տեսաբաղադրատոմսերի պատրաստմամբ, կարող են գրել kitchube@gmail.com հասցեին:

Տարածեք նյութը, եթե Ձեզ այն դուր եկավ և բաժանորդագրվեք Kitchube յութուբյան ալիքին:

 







Нравится





Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Asekose.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ: Նյութերի ներքո` վիրավորական ցանկացած արտահայտություն կհեռացվի կայքից:

Լրահոս

На следующий день я пришел в редакцию с большим советским фотоаппаратом. Эта камера снимала на широкую пленку. На каждом пленке можно было снять 12 кадров. Заняв свое место, я стал ждать.