Տարեկան հազարավոր խենթ հայտնագործություններ են կատարվում, որոնց մի մասի մասին, բարեբախտաբար, մենք չենք էլ իմանում: Խենթ գյուտեր շարքից ձեզ ենք ներկայացնում, թե ինչպես կարելի է անել, որպեսզի խաշված հավկիթի դեղնուցն ու սպիտակուցը միախառնված լինեն:
Ինչպես խաշել ձուն, որպեսզի դեղնուցն ու սպիտակուցը միախառնված լինեն
Վերահրապարակումներում` մտքերն ու ինֆորմացիան կարող են չհամընկնել խմբագրության տեսակետի հետ: Ձեր տեսակետը կամ հերքումը կարող եք ուղարկել info@asekose.am-ին
Tweet