▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Լաբորատորիական մսից համբուրգեր են պատրաստել

Լոնդոնում տեղի է ունեցել պատմական համբուրգերի համտեսում: Համբուրգերը պատրաստվել է լաբորատոր պայմաններում՝ սինթետիկ մսից:

Գիտնականների հավաստմամբ ուտեստի հիմքում իրական միսն է, միայն թե առանց համի, իսկ պատճառը ճարպի բացակայությունն է; Իրավիճակը չեն փրկել անգամ ավելացված աղը, ձվի փոշին, բազուկի հյութը և այլ հավելումներ:

Միսը 140 գրամի հասցնելու համար պահանջվել է 3 ամիս և 250.000 եվրո:

Գիտնականների կարծիքով նոր մթերքը խանութներում կհայտնվի 10-20 տարի անց:

Նշենք, որ սինթետիկ միսն աճեցվել է կովի ցողունային բջիջներից:

Asekose.am-ի նյութերի հետ կապված Ձեր տեսակետը, պարզաբանումը կամ հերքումը կարող եք ուղարկել info@asekose.am-ին․ այն անմիջապես կզետեղվի կայքում
Հասարակություն ավելին