▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Ռուսաստանի Առաջին ալիքը ռուսներին սովորեցրել է, թե ինչպես պետք է ընտրել հայկական լավ լավաշ

 

Ռուսաստանի Առաջին ալիքով հեռաարձակվող   «Контрольная закупка» հաղորդման շրջանակներում անդրադարձ է արվել հայկակն լավաշին, խոսվել դրա սննդային արժեքի մասին:

«Ալյուր, ջուր և աղ: Հայկական լավաշի բաղադրությունը պարզ է, իսկ ահա պատմությունը՝ ակնառու: Այս անթթխմոր հացը 2014թ. նունիսկ ընդգրկեցին ՅՈՒՆԵՍԿՕ-ի մշակութային ժառանգության ցանկում»,- պատմել է ծրագրի հաղորդավար Անտոն Պրիվոլնովը:

Հաղորդման ժամանակ ծագումով հայ ռուսաստանցի ռեստորանատերեը բացատրել են, թե ինչպես պետք է տարբերել լավ լավաշը վատից: 

Վերահրապարակումներում` մտքերն ու ինֆորմացիան կարող են չհամընկնել խմբագրության տեսակետի հետ: Ձեր տեսակետը կամ հերքումը կարող եք ուղարկել info@asekose.am-ին
Բլոգ ավելին