«Մարդկային գործոն» հաղորդման այս թողարկումն անդրադառնում է ամռան շոգին սննդի պահպանման անվտանգության կաննոններին. ոչ սանիտարահիգենիկ պայմաններում պահվող և վաճառվող սննդամթերքին, դրանց վտանգավորությանը, թե ինչ ենք ուտում, և որքանով ենք հետևում սննդի պահպանման անվտանգության կանոններին որպես սպառող:
Կեր ու Սուս . Մարդկային գործոն
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Asekose.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ: Նյութերի ներքո` վիրավորական ցանկացած արտահայտություն կհեռացվի կայքից:
Tweet