▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Ուկրաինական կայքը` հայկական խոհանոցի մասին

Ուկրաինական segodnya.ua կայքն անդրադարձել է հայկական խոհանոցին` զրուցելով «Անի» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Գագիկ Ղազարյանի հետ:

Նյութում խոսվում է Կովկասում ամենահին և հայկական խոհանոցի մասին, որում մասնավորապես ասվում է.

«Անփոփոխ է մի բան` համը և բույրը: Կարևորագույնը ուտեստներում շատ են օգտագործվում տարբեր համեմունքներ, մսամթերք, խոտաբույսեր, ձավարեղեն և կաթնամթերք»,-ասվում է հոդվածում:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել Asekose.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ: Նյութերի ներքո` վիրավորական ցանկացած արտահայտություն կհեռացվի կայքից:
Հասարակություն далее