▲ Դեպի վեր

lang.iso lang.iso lang.iso

Կարտոֆիլի թթուն գրանցվեց որպես գյուտ.a1plus.am

a1plus.am-ը գրում է. 8 տարի ռեստորան ղեկավարող Ռուզաննա Նահապետյանն անցյալ տարի դարձավ խոհարարական գյուտի հեղինակ՝ պատրաստելով կարտոֆիլի թթու։ Իսկ ամեն ինչ սկսվեց այն բանից, երբ հաճախորդներից մեկի կողմից ուտեստի պատվեր էին ստացել, որի մեջ մեծ քանակով կարտոֆիլ էր անհրաժեշտ։

Առավել մանրամասն՝ սկզբնաղբյուր կայքում և տեսանյութում

Asekose.am-ի նյութերի հետ կապված Ձեր տեսակետը, պարզաբանումը կամ հերքումը կարող եք ուղարկել info@asekose.am-ին․ այն անմիջապես կզետեղվի կայքում
Հասարակություն ավելին